Projectvoorbeeld

Application deployment Shell

Rick is in februari 2015 gestart bij een van de meest toonaangevende energiebedrijven ter wereld, Shell. Hij heeft een uitdagende opdracht als Application Support Engineer voor de applicatie ResourceOne.

De applicatie ResourceOne is een bedrijfskritische interne webapplicatie, belangrijk is voor verschillende afdelingen zoals productie, operations, budgettering, planning en het zakelijke reservesproces van olie en gas.

In deze rol heeft Rick o.a. een volledig geautomatiseerd deployment systeem geconfigureerd met behulp van CA Release Automation (CARA). Meerdere applicatieteams bij deze opdrachtgever zijn uiteindelijk aangehaakt op dit CARA-systeem waardoor Rick nu aanspreekpunt en adviseur is bij de opdrachtgever voor deze applicatie. Er wordt gewerkt volgens de Scrum Methodiek in een zeer uitgebreide OTAP omgeving.

Recent heeft Rick een interne promotie gemaakt en hij is nu Application Support Manager voor de applicatie R1. Hierin is hij verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele zaken en stuurt hij zes collega’s aan. Hun werkplekken zijn verspreid over Bangalore, Kuala Lumpur, Houston en Calgary, waardoor ze 24/7 support kunnen leveren voor de applicatie R1.

Meer dan een goed salaris

Waarom werken bij Pimarox?
Lees het hier