“Met plezier naar het werk”

Tom
Applicatie specialist

Vooropleiding: HBO Business IT & Management
Leeftijd: 31 jaar
Aantal jaren ervaring: 10 jaar+
Bij Pimarox sinds: 2017

In het voorjaar van 2017 ben ik begonnen bij Pimarox. Ik kende het bedrijf al iets langer, bij een eerdere opdracht werkte ik samen met iemand van Pimarox die erg tevreden was over het bedrijf. Mijn eerste opdracht voor Pimarox was bij Jeugdzorg Brabant, waar ik meteen in het diepe werd gegooid met de uitrol van Windows 10. Een uitdagend, maar gaaf project. Hierna ben ik aan de slag gegaan bij KLM op Schiphol. In 2004 is KLM gefuseerd met Air-France en de laatste jaren is de samenwerking op IT vlak geïntensiveerd en zijn er allerlei projecten ontstaan die samenwerking moeten katalyseren.

Ik werk op dit moment aan een project waarbij alle bedrijfsapplicaties van KLM worden verplaatst naar een gezamenlijk autorisatie- en authenticatiesysteem. Het doel hiervan is om te zorgen dat medewerkers van AF en KLM toegang hebben tot alle bedrijfsapplicaties zonder allerlei verschillende gebruikersnamen.

In totaal gaat het om 150 applicaties en de variatie is erg groot. Het leuke hiervan is dat je in contact komt met alle divisies die de applicaties gebruiken, waardoor je een goed beeld krijgt wat ze doen en waar je op moet letten tijdens de migratie.

Momenteel ben ik naast het werk bezig met mijn opleiding Business IT & Management aan de Hogeschool Utrecht. Iets wat ik altijd heb willen doen en nu kan waarmaken! Het is wel zoeken naar de juiste balans tussen werk, school en vrije tijd. Maar het motiveert ook om constant dingen bij te leren, en om het toe te kunnen passen in de praktijk door oplossingen voor problemen te vinden.

Tom heeft bij Pimarox onder meer gewerkt in projecten…

  • als consultant bij Jeugdzorg Brabant
  • als IT migratie- / infrastructuurspecialist bij KLM

Bij Pimarox gevolgde opleidingen en behaalde certificeringen:

  • HBO Business IT & Management
  • MCSA Windows 10
  • MCSA Windows Server 2016
  • MCSE Cloud Platform and Infrastructure
  • BiSL
  • ASL

Meer dan een goed salaris

Waarom werken bij Pimarox?
Lees het hier