Meer dan alleen een goed salaris

Naast een goed salaris kun je bij Pimarox rekenen op uitstekende en flexibele arbeidsvoorwaarden.

Je salaris groeit met je mee

Omdat je je bij Pimarox ontwikkelt, groeit ook je waarde. Als door opleidingen en certificeringen je uurtarief stijgt, volgt er altijd een salarisverhoging. Daar hoef je bij ons echt niet op te wachten tot een jaarlijks functioneringsgesprek.

Kies zelf je secundaire voorwaarden

Onze arbeidsvoorwaarden zijn geen standaard invuloefening: we gaan graag een stapje verder. Je krijgt een Persoonlijk Budget dat je naar keuze kunt besteden aan secundaire voorwaarden zoals vervoer en een extra pensioenbijdrage. Qua vervoer maak je zelf de dienst uit, of je nu voor de fiets, trein, eigen vervoer of een leaseauto kiest. Voor de kosten van een leaseauto vragen we overigens geen netto eigen bijdrage van je. Het bedrag dat je aan het einde van het jaar overhoudt van het Persoonlijk Budget wordt uitgekeerd als bonus.

Bonusregelingen

Pimarox kent verschillende bonussen waarmee je per jaar tot ca. anderhalf maandsalaris extra kunt verdienen.

Omzetbonus

Maandelijkse bonus die een percentage van de door jou gerealiseerde omzet omvat.

Meerurenbonus

Jaarlijkse bonus die je ontvangt als je aan het einde van het jaar meer uren hebt gemaakt dan gebudgetteerd is.

Opleidingen en trainingen

Bij je indiensttreding en gedurende je loopbaan bepaal je samen met de field manager het (technische) opleidingstraject dat je wilt volgen. Dit is een ongoing proces, waarbij we steeds kijken welke volgende stap je wilt maken.

Meer dan een goed salaris

Waarom werken bij Pimarox?
Lees het hier