Klaar voor je volgende stap?

Jouw ambities staan bij ons centraal. Wanneer je nog beter wilt worden in waar je al goed in bent én nieuwe ervaring wilt opdoen, dan is Pimarox jouw ideale werkgever.

Bij Pimarox werkt het anders

ICT-vraagstukken waar je je tanden in kunt zetten, beter worden in waar je al goed in bent én nieuwe dingen leren: Pimarox snapt dat als geen ander.

Wat zeggen medewerkers over Pimarox?

Benieuwd wat onze medewerkers én ex-medewerkers vinden van het werk en de projecten bij Pimarox? Hier lees je hun verhalen.

Welke type projecten kun je verwachten?

Dat varieert en is afhankelijk van hoe jij je wilt ontwikkelen, maar om je een indruk te geven hebben we een aantal voorbeelden verzameld.

Waar we goed in zijn

Een overzicht van onze expertisegebieden. Veel overeenkomsten met jouw kennis en ervaring? Dan moeten we maar eens kennismaken, denk je ook niet?

Ook je beloning goed geregeld

Natuurlijk spelen je salaris en arbeidsvoorwaarden een rol bij je keuze voor een werkgever. Dat is bij Pimarox dan ook heel goed geregeld.

Onze vacatures

Staat jouw baan ertussen? Top! Zie je niet meteen een functie die op je lijf geschreven is, maar denk je toch dat wij niet zonder jou kunnen? Laat het gerust weten.

Meer dan een goed salaris

Waarom werken bij Pimarox?
Lees het hier

Ontwerpen, implementeren en beheren van nieuwe omgevingen met producten als VMWare en Hyper-V geven me veel voldoening en elke keer volop uitdaging.
.

Marcel 
virtualisatiespecialist