Pimarox.
Andere mensen. Andere resultaten.

Pimarox is sinds 1997 actief op de ICT-markt en heeft meer dan 100 ICT-professionals in dienst op het gebied van infrastructuur, beheer, systeem- en applicatiespecialismen en projectmanagement.

Pimarox gelooft in vakmanschap: onze mensen bepalen onze kwaliteit. Medewerkers van Pimarox zijn op HBO- of academisch niveau geschoold en beschikken over minstens 5 jaar relevante werkervaring. We motiveren, inspireren en stimuleren onze medewerkers waar we maar kunnen. Want hun groei betekent ook onze groei – dat bewijst de praktijk al jaren.

Pimarox is gevestigd in Soesterberg, maar werkt voor opdrachtgevers door het hele land, veelal in de Randstad. We leveren onze diensten vanuit twee business units:

  • Pimarox Infrastructure Solutions levert ICT-diensten aan de grootzakelijke markt. De diepgaande kennis van onze infrastructuurspecialisten maakt Pimarox tot een ijzersterke speler in de markt.
    .
  • Pimarox Managed Services levert organisaties maximale zekerheid en continuïteit op ieder deel van de ICT-infrastructuur. Op basis van een bewezen concept voeren professionals van Pimarox Managed Services verbeteringsslagen uit die een geoliede automatisering voor de klant garanderen.

Werken met Pimarox

Heeft uw organisatie behoefte aan structurele verbetering en ondersteuning van de ICT? Lees dan hier meer over onze diensten

Werken bij Pimarox

Ben je als ICT-professional toe aan een volgende stap in je carrière? Klik dan hier voor informatie over onze cultuur, arbeidsvoorwaarden en vacatures.

Onze mensen bepalen onze kwaliteit

We motiveren, inspireren en stimuleren onze medewerkers waar we maar kunnen.