Waarom is uitbesteding van uw ICT aan Pimarox een goed idee?

Pimarox biedt doordachte ICT-uitbestedingsdiensten voor MKB-ondernemingen als de uwe. Daarmee bent u er zeker van dat uw ICT in goede handen is, zonder dat u daarvoor zelf veel moeite hoeft te doen of een interne ICT-afdeling hoeft op te zetten.

Het resultaat: meer tijd voor u om te ondernemen en meer tijd voor uw medewerkers om zich te richten op de zaken waarvoor ze zijn aangenomen. Waarbij ook het financiële rekensommetje aan alle kanten in uw voordeel uitvalt.

Wat doet Pimarox voor u?

Met Managed Services biedt Pimarox een concept dat het leven van MKB-ondernemers een stuk gemakkelijker maakt. De kern van dat concept is dat u de complete zorg voor uw automatisering aan Pimarox kunt uitbesteden. Daarbij wordt een kwaliteits- en beschikbaarheidsniveau gegarandeerd dat gelijk staat aan dat van een complete interne ICT-afdeling tegen slechts een fractie van de kosten daarvan.

U gelooft ons niet?

“Een complete ICT-afdeling tegen een fractie van de kosten?”

We kunnen ons voorstellen dat u nu wat sceptisch wordt. Toch maakt Pimarox deze claim waar. Het geheim zit ‘m in onze ervaren mensen én slimme oplossingen waarmee we 95% van het reguliere ICT-beheer op afstand uitvoeren. Maar vergis u niet: we werken regionaal en zijn binnen een uur ter plaatse als het nodig is.

Daarnaast laat de kostenefficiency zich verklaren door onze “A3-formule”: Alles in kaart. Alles op orde. Alles onder controle.

Meer dan een goed salaris

Waarom werken bij Pimarox?
Lees het hier