Uw ICT in kaart, op orde en onder controle

Het gaat prima met uw bedrijf. De vaart zit er lekker in en de groei ook, al een tijdje. Eén van de weinige dingen die u zorgen baart, is uw automatisering. Want die is niet echt meegegroeid.

Gun uzelf een beetje Pimarox

Als uw mensen morgen geen e-mail kunnen ontvangen en versturen door een ICT-storing, heeft u een acuut probleem. Dat is nog maar één voorbeeld van de impact die niet naar behorende functionerende ICT kan hebben. Het is dus niet overdreven om te stellen: geen ICT, geen business.

Tijd voor professionalisering

Een beter ingerichte en bewaakte ICT-infrastructuur levert u gewoon efficiency- en kostenvoordelen op. Om nog maar te zwijgen van de rust en zekerheid die het met zich meebrengt. Processen verlopen soepeler, klanten worden beter bediend en uw bedrijf heeft een professionelere uitstraling.

Dus vraag uzelf af…

Kunt u het zich veroorloven om alle verantwoordelijkheid voor uw automatisering op het bordje te blijven leggen van medewerkers die het er eigenlijk ‘bij’ doen? Of dat van die ene ICT-medewerker, die daardoor voortdurend brandjes aan het blussen is?

Een snelle inventarisatie van uw ICT-situatie?

Twijfels over de kwaliteit en betrouwbaarheid van uw automatisering? Met onze ICT Quick Scan heeft u snel zekerheid.

Binnen een dag lichten wij uw ICT-omgeving door en weet u of het glas halfvol of halfleeg is. In een heldere rapportage en toelichtend gesprek geven wij u een goede indicatie van de maatregelen die genomen kunnen worden, inclusief gerelateerde kosten.

Meer weten?

Vraag hieronder vrijblijvend meer informatie aan over de ICT Quick Scan. U kunt ons natuurlijk ook direct bellen op 088 374 6400 of e-mailen: ln.xo1621095803ramip1621095803@ofni1621095803

Ja, ik wil vrijblijvend meer informatie over de ICT Quick Scan:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uw ICT op orde en onder controle