De menselijke maat in ICT

Het sourcen van ICT’ers is matchen, passen, meten en twee partijen tevreden maken én houden: medewerker en opdrachtgever. Daarin slaagt Pimarox elke keer weer.

Kennis als norm voor kwaliteit

Pimarox legt de lat hoog als het gaat om de kennis en ervaring van haar medewerkers. Want uiteindelijk bepalen die factoren de kwaliteit van onze dienstverlening. Onze medewerkers hebben gemiddeld 10 jaar ervaring. Voor training en kennisontwikkeling wordt structureel budget en tijd vrijgemaakt. Daardoor hebben we op elke vraag op infrastructuurgebied een antwoord.

Ook prettig: het personeelsverloop bij Pimarox is uitzonderlijk laag. Dat zorgt voor continuïteit in onze dienstverlening aan uw organisatie.

Klik hier voor een overzicht van onze expertisegebieden

Andere mensen, andere resultaten

Als u een ICT-professional inhuurt, verwacht u een concrete bijdrage aan het succes van uw ICT-omgeving of -project. Daarom investeert Pimarox voortdurend in de ontwikkeling van haar medewerkers. Onze professionals vormen de best mogelijke match voor uw project. Niet alleen vaktechnisch, maar ook als het gaat om communicatie en eigen initiatief. U kunt dan ook rekenen op andere, betere resultaten.

Niveau dat het verschil maakt

Onze professionals beschikken over een HBO werk- en denkniveau: een substantiële toegevoegde waarde. Ze zijn in staat om buiten de techniek ook naar de business case te kijken. Dat bredere perspectief zorgt dat oplossingen voor de hele organisatie werken én voor de langere termijn zijn.

Topkwaliteit… voor een verrassende prijs.

Hoewel kwaliteit voor ons en onze opdrachtgevers altijd op de eerste plaats komt, weten we dat prijs een belangrijke tweede is. U krijgt bij Pimarox dan ook bijzonder veel waar voor uw geld. Opdrachtgevers die de dienstverlening en de prijzen van Pimarox afzetten tegen die van concurrenten, bevestigen telkens weer onze uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding.

Pimarox is ISO 9001 en 27001 gecertificeerd

Onze ISO 9001 en 27001 certificering garandeert onze klanten een gestructureerde manier van kwaliteitsmanagement in onze processen. Pimarox is geaudit door de onafhankelijke organisatie KIWA.

Pimarox: ISO 9001 gecertificeerd

De juiste ICT-professional op het juiste project