Certificeringen en partners

Pimarox werkt samen met zowel grote marktpartijen als leveranciers van specifieke infrastructuuroplossingen, met een erkende status als partner.

Microsoft Certified Gold Partner

Pimarox is Microsoft Gold en Silver Partner in diverse Microsoft-technologieën, waaronder datacenter- en hosting-oplossingen. Wij kunnen u dan ook adviseren van infrastructuur tot werkplekinrichting.

Microsoft Gold Partner

VMWare Enterprise Solution Provider

Onze VMWare Enterprise Solution Provider partnerstatus garandeert dat u kunt rekenen op onze kennis van de meest recente software en ontwikkelingen in virtualisatie.

Citrix Silver Solution Advisor

Als Citrix Silver Solutions Advisor kan Pimarox u adviseren bij uw access-strategie en helpen bij de inkoop, bouw en ondersteuning van Citrix oplossingen voor access-infrastructuren.

Citrix Silver Solution Provider

RES Silver Partner

RES Software faciliteert centrale levering, beheer en beveiliging van software aan uw gebruikers. Onze professionals hebben alle kennis in huis om u op dit gebied te adviseren.

RES Software Silver Partner

Veeam Registered Reseller

Veeam biedt oplossingen voor de always-on IT omgeving: zeer snel herstel, dataverliespreventie, geverifieerde beveiliging, geoptimaliseerde data en volledig inzicht.

Veaam Registered Reseller

Daarnaast werkt Pimarox samen met partners zoals:

HP Business Partner
Partner Aruba Networks
Sophos Silver Solution Partner
IASO Partner

Uw ICT op orde en onder controle