Actueel

ISO 9001: 2015 standaard

Wat is ISO 9001?

Simpel gezegd houdt ISO 9001 het volgende in:

  • zeg wat je doet
  • doe wat je zegt
  • bewijs het

Dit lijkt eenvoudig, maar kwaliteit bewaken vergt wel degelijk inspanning. Hier zetten wij ons dagelijks voor in en met resultaat, want Pimarox heeft de ISO 9001 hercertificering weer behaald! Bij Pimarox draait alles om kwaliteit. Van de kwaliteiten van onze mensen tot interne processen tot de diensten die wij leveren. En dat bewijst deze hercertificering maar weer, op naar de volgende: ISO 27001!

Sinterklaas en zijn pieten op bezoek in Soesterberg

Eindelijk was het zo ver! Zaterdag 24 november waren Sinterklaas en zijn pieten op bezoek bij ons op kantoor in Soesterberg. Toch wel even spannend! Wat een gezelligheid met collega’s, hun partners en kinderen. Van samen liedjes zingen, cadeaus uitpakken tot genieten van de heerlijke pepernoten. Op naar volgend jaar!

Ministerie van Defensie sluit nieuwe raamovereenkomsten voor ICT-inhuur

Het inkoopuitvoeringscentrum van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (IUC-EZK), waar de rijksbrede categorie ICT-inhuur is geplaatst, heeft namens het ministerie van Defensie de aanbesteding uitgevoerd en de raamovereenkomsten ondertekend. Lees verder

SIG Blockchain

Blockchain biedt vrijwel onbegrensde mogelijkheden. Donderdag 1 november zijn wij door experts bijgepraat over de laatste ontwikkelingen. Bij Pimarox organiseren wij meerdere keren per jaar een kennissessie, ook wel SIG (Special Interest Groups) genoemd.

Pimarox tekent bij Defensie

Wij zijn ontzettend trots. Donderdag 24 oktober was het officiële tekenmoment bij Defensie. Samen met onze partners Caesar Groep en Bergler Groep zijn wij de komende 4 jaar de nieuwe mantelpartij ICT inhuur. We hebben er veel zin in en kijken uit naar een succesvolle en vruchtbare samenwerking!