contact disclaimer sitemap
 
  Managed Services
 
Waarom uitbesteden?
 
Bezoek www.werkenbijpimarox.nl

 
  Managed Services > Waarom uitbesteden?

Waarom is uitbesteding van uw ICT aan Pimarox een goed idee?

Pimarox biedt gedegen en doordachte IT-uitbestedingsdiensten voor MKB-ondernemingen als de uwe. Daarmee bent u er zeker van dat uw IT in goede handen is, zonder dat u daarvoor zelf veel moeite hoeft te doen of een interne IT-afdeling hoeft op te zetten. Resultaat: meer tijd voor u om te ondernemen en meer tijd voor uw medewerkers om zich te richten op de zaken waarvoor ze zijn aangenomen. Waarbij, niet onbelangrijk, ook het financiŰle rekensommetje aan alle kanten in uw voordeel uitvalt.

Wat doet Pimarox voor u?
Met haar bedrijfsonderdeel Managed Services biedt Pimarox een dienstverleningsconcept dat het leven van MKB-ondernemers een stuk gemakkelijker maakt. De kern van dat concept is dat organisaties de complete zorg voor hun automatisering aan Pimarox kunnen uitbesteden. Daarbij wordt een kwaliteits- en beschikbaarheidsniveau gegarandeerd dat gelijk staat aan dat van een complete professionele IT-afdeling tegen slechts een fractie van de kosten daarvan.

U gelooft ons niet?
"Het equivalent van een complete professionele IT-afdeling tegen een fractie van de kosten?" We kunnen ons voorstellen dat u nu wat sceptisch wordt. Toch maakt Pimarox deze claim waar. Het geheim zit 'm voor een groot deel in onze zeer ervaren mensen Ún slimme oplossingen waarmee 95% van het reguliere IT-beheer op afstand kan worden uitgevoerd. Maar vergis u niet: we werken regionaal en zijn dus snel ter plekke als het nodig is. Daarnaast laat de kostenefficiency zich verklaren door onze "A3-formule": Alles in kaart. Alles op orde. Alles onder controle.

╗ Meer informatie over de A3-formule van Pimarox