contact disclaimer sitemap
 
  Managed Services
 
 
  Managed Services
 
Uw automatisering in kaart, op orde en onder controle.
 
Het gaat prima met uw bedrijf, dank u. De vaart zit er lekker in en de groei ook, al een tijdje. Eén van de weinige dingen die u licht zorgen baart, is uw automatisering. Want die is niet echt meegegroeid, maar er meer achteraan gehobbeld. Natuurlijk, al uw medewerkers hebben een werkplek met de benodigde hard- en software. Centrale faciliteiten zoals het opslaan van bestanden, database-gebruik en e-mailverkeer zijn min of meer geregeld. Maar het kan beter en dat weet u.
 
Gun uzelf een beetje Pimarox
Als uw mensen morgen geen e-mail kunnen ontvangen en versturen door een IT-storing, heeft u een acuut probleem. Dat is nog maar één voorbeeld van de impact die niet naar behorende functionerende IT kan hebben. Het is dus niet overdreven om te stellen: geen IT, geen business.

Een beter ingerichte en bewaakte IT-infrastructuur levert u bovendien gewoon efficiency- en kostenvoordelen op. Om nog maar te zwijgen van de rust en zekerheid die het met zich meebrengt. Processen zouden soepeler verlopen, klanten zouden beter en sneller worden bediend en uw bedrijf zou een meer professionele uitstraling hebben.

Dus vraag uzelf af: kunt u het zich veroorloven om alle verantwoordelijkheid voor uw automatisering op het bordje te blijven leggen van medewerkers die het er eigenlijk 'bij' doen, naast hun kerntaken? Of dat van die ene IT-medewerker, die daardoor voortdurend brandjes aan het blussen is? Terwijl hij zich toch veel beter zou kunnen richten op het bedenken en beheren van automatiseringsoplossingen die uw onderneming vooruit brengen (in plaats van de handhaving van een 'status quo').

Referentiecase in IT Executive
Een referentiecase van Pimarox Managed Services is recentelijk gepubliceerd in het blad IT Executive. In het artikel is beschreven hoe Pimarox Managed Services de Combinatie Jeugdzorg helpt bij het beheer van haar ICT infrastructuur en Helpdesk. U kunt het artikel hieronder downloaden.