contact disclaimer sitemap
 

  Infrastructure Solutions
 
 
Bezoek www.werkenbijpimarox.nl
 
 
IT Detachering Nieuwegein
  Infrastructure Solutions

Pimarox: de menselijke maat

In het laatste decennium kent de ICT-markt een ontwikkeling waarbij zowel vragers als aanbieders denken en praten in termen van 'capaciteit' als het gaat om de vakmensen die ICT mogelijk maken. 'Handjes' is één van de wat onsympathieke bewoordingen die - bewust of onbewust - regelmatig worden gehanteerd met betrekking tot het inzetten van specialisten van buitenaf.

Bij Pimarox hanteren we liever de menselijke maat. Omdat het mensen zijn die - vaak bij u op de werkvloer - een bijdrage leveren aan het succes van uw ICT-omgeving. Mensen met specifieke kwaliteiten, specialiteiten en eigen bijzondere kenmerken. Het rendement voor uw organisatie is een optelsom van hun ontwikkeling en de mate waarin hun eigenschappen aansluiten bij uw criteria, kennisbehoefte en bedrijfscultuur.

Daarom investeert Pimarox voortdurend in de ontwikkeling van haar medewerkers. De medewerkers die u gaan helpen, vormen de beste mogelijke match voor de klus die bij u ligt te wachten. Vaak zijn het andere mensen dan u gewend bent van de gemiddelde ICT-dienstverlener. Maar u kunt dan ook rekenen op andere resultaten.

» Over de kwaliteit van Pimarox... en de verrassende prijs daarvan